ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАЛИ ПОСЛИ БОЛГАРІЇ І МОЛДОВИ

21 квітня 2017 року рамках робочого візиту ПАТ «Запоріжсталь» відвідали Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Болгарія Красимир Мінчев і Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Молдова Руслан Болбочан. В ході візиту дипломати ознайомилися з проектами екологічної модернізації комбінату.

Представники дипломатичної місії ознайомилися з прикладом успішної реалізації одного з проектів масштабної екологічної модернізації – нової травильної лінією НТА-4 в цеху холодної про-катки № 1. Також гості відвідали центральну диспетчерську підприємства, де успішно реалізована багаторівнева система управління виробництвом «Підприємство на долоні» в режимі он-лайн.

«Комбінат «Запоріжсталь» часто відвідують з візитами не лише дипломатичні місії або урядові делегації. Щорічно понад дві тисячі городян серед яких – школярі, студенти, гості міста, приїжджають на комбінат. Причина такого високого інтересу – побачити на власні очі, як реалізується на комбінаті програма екологічної модернізації виробництва», – зазначив перший заступник Генерального директора ПАТ «Запоріжсталь»- директор з виробництва Олександр Третьяков.

 

В ході візиту дипломати також відвідали майданчик масштабної реконструкції доменної печі № 3.

 

«Комбінат «Запоріжсталь» вражає масштабом виробництва і темпами реалізації комплексної програми з екологічної модернізації. Запорізький регіон має величезним економічним потенціалом. Я впевнений, що візит на підприємство стане відправною точкою для відновлення і посилення активної співпраці між Запоріжжям і Бургасом, які раніше були містами-побратимами», – підкреслив Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Болгарія в Україні Красимир Мінчев.

 

Нагадаємо, ПАТ «Запоріжсталь», згідно технологічної стратегії, спрямованої на екологічну модернізацію, з 2012 року інвестував в розвиток і оновлення виробництва 5,7 млрд гривень.

Menu