ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПІДТРИМУЄ РОЗВИТОК СПОРТУ В МІСТІ

ПАТ «Запоріжсталь» в рамках соціальної відповідальності системно займається підтримкою і розвитком спорту та фізичної культури в Запорізькому регіоні. На ці цілі в 2015 році комбінат направив 14 млн грн.

Серед напрямків системної підтримки – утримання і розвиток спортивного манежу «Запоріжсталь» (10,3 млн грн), яхт-клубу (1,7 млн грн), підтримка спортивних організацій і провідних спортсменів області, організація на базі манежу заходів, тренувань і змагань різного рівня (порядку 2 млн грн).

Враховуючи той факт, що спортивний комплекс ПАТ «Запоріжсталь» є найбільшим спортивним об’єктом в області для проведення змагань всеукраїнського та міжнародного масштабу, комбінат послідовно інвестує кошти в його розвиток. Так, в 2015 році комбінат інвестував 6 млн грн на модернізацію опалювальної системи манежу та ремонт покрівлі будівлі.

МК «Запоріжсталь» на постійній основі здійснює підтримку спортивних організацій в регіоні – на безкоштовній основі надає легкоатлетичний манеж для тренувань СДЮШОР з легкої атлетики, спортсменам з обмеженими можливостями “Інваспорт” та іншим спортивним організаціям. У 2015 році на ці цілі було спрямовано близько 700 тис. грн. Крім цього, в 2015 році, комбінат виділив фінансування на організацію літніх тренувань, а також реабілітаційних заходів для дітей-вихованців Запорізького регіонального центру з фізкультури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Нагадаємо, що в квітні 2013 року МК «Запоріжсталь» підписав Меморандум про співпрацю з Федерацією легкої атлетики України. Меморандум передбачає створення необхідної матеріально-технічної бази для трени-ровок і змагань високого рівня в спортивному манежі, підтримку провідних спортсменів області. За 2013-2014 рр. ПАТ «Запоріжсталь» направив на підтримку і розвиток спорту понад 21 млн грн, (2013 – 8,5 млн грн, 2014 – 12,8 млн грн), у тому числі в рамках виконання умов Меморандуму про співпрацю з ФЛАУ комбінат направив 7,2 млн грн (2013 – 3,5 млн грн, 2 014 – 3,7 млн грн) на модернізацію легкоатлетичного манежу

Menu