ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПЕРЕХОДИТЬ НА НОВІ ВЕРСІЇ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ

ПАТ «Запоріжсталь» переходить на нові версії міжнародних стандартів систем менеджменту в рамках Інтегрованої системи менеджменту. Зокрема, стандарт по системам екологічного менеджменту оновлений до ISO 14001:2015, з менеджменту якості – до ISO 9001:2015. Крім того, стандарт управління охороною праці та виробничої безпеки OHSAS 18001 змінився на більш вдосконалений стандарт ISO 45001.

Перший етап роботи по переходу на нові версії міжнародних стандартів передбачає реінжиніринг процесів і навчання лінійних керівників вимогам нових версій стандартів. Також йде робота по створенню бази ризиків, яка дозволить управляти якістю продукції, забезпечувати промислову безпеку. Консультаційну підтримку і супровід процесу переходу на нові міжнародні стандарти здійснюють експерти Української асоціації якості.

На ПАТ «Запоріжсталь» стандарти систем екологічного менеджменту, менеджменту якості, а також управління охороною праці та виробничої безпеки об’єднані і ефективно функціонують в рамках Інтегрованої системи менеджменту.

Menu