ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРИЗНАЧИВ В. О. ГОЛОВНОГО БУХГАЛТЕРА

Наказом Генерального директора ПАТ «Запоріжсталь» виконуючим обов’язки головного бухгалтера комбінату призначено Світлану Ампілогову. Раніше обіймала цю посаду Наталія Міхайська, її призначено фінансовим контролером ПАТ «Запоріжсталь».

Фінансовий контролер ПАТ «Запоріжсталь» Наталія Міхайська

 

«Наталія Міхайська успішно працювала головним бухгалтером комбінату, розвивала фінансову функцію підприємства. Тепер вона очолить новий для себе і дуже важливе для «Запоріжсталі» напрямок. Фінансовий контроль – це невід’ємна частина роботи комбінату, що безпосередньо впливає на нашу ефективність і прибутковість. Упевнений, що Наталія Міхайська на посаді фінансового контролера проявить свої кращі якості для розвитку нашого підприємства», – зазначив Генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

В. о. головного бухгалтера ПАТ «Запоріжсталь» Світлана Ампілогова

 

Світлані Ампілоговій, яка буде виконувати обов’язки головного бухгалтера, 32 роки, вона уродженка м Запоріжжя, отримала профільну вищу освіту в Запорізькому національному університеті. Світлана Ампілогова пропрацювала в фінансово-економічній службі комбінату близько 10 років. Протягом останніх трьох років Світлана Ампілогова працювала заступником головного бухгалтера ПАТ «Запоріжсталь».

Menu