ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ВШАНОВУЄ ВЕТЕРАНІВ З 71-Ю РІЧНИЦЕЮ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ

ПАТ «Запоріжсталь» напередодні святкування 71-ї річниці Великої Перемоги проведе ряд соціально значущих заходів для ветеранів комбінату – учасників війни. Для привітання ветеранів комбінат виділив 400 тис. грн.  

До 71-ї річниці Великої Перемоги ПАТ «Запоріжсталь» виділив матеріальну допомогу учасникам бойових дій, інвалідам війни та членам сімей загиблих на суму близько 110 тис. грн.

У період святкування пам’ятних дат співробітники комбінату відвідають ветеранів на дому і в лікарнях, де вручать їм пам’ятні подарунки. З метою турботи про здоров’я і дозвілля ветеранів, для 110 ветеранів війни і трудівників тилу з 26 квітня організовано безкоштовний оздоровчий сезон в санаторії-профілакторії комбінату на о. Хортиця.

6 травня о ДК Металургів для ветеранів війни та праці відбудеться урочистий концерт. На заході ветеранам вручать цінні подарунки (побутова техніка), а також буде організовано святковий обід. 9 травня на Хортиці відбудеться урочистий захід і буде організовано святковий обід в санаторії-профілакторії комбінату.

Молодіжна організація ПАТ «Запоріжсталь» 8 та 9 травня проведе благодійну акцію «Подвезу ветерана», в ході якої працівники комбінату на своєму особистому транспорті протягом 2-х днів будуть безкоштовно підвозити ветеранів до місця проведення міських заходів, присвячених Дню Перемоги. В акції буде задіяно близько ста особистих легкових автомобілів запоріжсталівської молоді.

ПАТ «Запоріжсталь» традиційно бере участь у благодійній акції телемарафону «Пам’ять», яку організовує Запорізька обласна адміністрація. В рамках даної акції комбінат перерахував 25 тис. грн на благодійні цілі для ветеранських організацій Запорізької області.

У ветеранської організації ПАТ «Запоріжсталь» 813 ветеранів комбінату – учасників війни, серед яких учасники бойових дій, інваліди війни та члени сімей загиблих. 411 ветеранів нагороджені медалями та орденами за заслуги в часи Великої Вітчизняної війни.

Menu