НА МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» СТАРТУВАВ МІЖНАРОДНИЙ МОЛОДІЖНИЙ ІННОВАЦІЙНИЙ ФОРУМ «ПОГЛЯД У МАЙБУТНЄ»

5 грудня 2013 p. понад 250 молодих працівників підприємств України та Росії взяли участь у відкритті та роботі Міжнародного молодіжного інноваційного форуму «Погляд у майбутнє», який проводить МК «Запоріжсталь» в рамках реалізації стратегії Групи Метінвест по роботі і професійному розвитку молодих фахівців.

Мета Форуму – активізація молодіжного руху та науково-технічної творчості молоді, зростання професійної майстерності молодих працівників, зміцнення їх творчої активності та ініціативності, а також обмін досвідом між молодими працівниками металургійних підприємств і вузів. У рамках Форуму проводиться також відкритий конкурс професійної майстерності «Кращий молодий працівник за професією».

«Упевнений, що для учасників Форуму це дуже потужна, ефективна з точки зору спілкування та встановлення контактів майданчик. Але головне завдання Форуму – виділити кращі молодіжні проекти, які спрямовані на інноваційний розвиток металургійної галузі», – зазначив Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Слід зазначити, що МК «Запоріжсталь» з 1973 року проводить науково-технічні конференції та форуми молодих фахівців. За цей час учасники запропонували більше 20 000 раціоналізаторських розробок і наукових робіт, значна частина з них була застосована на підприємствах металургійної галузі України і країн СНД. Всього за ці роки участь у конференціях взяли близько 25 000 працівників усіх підприємств гірничо-металургійного комплексу України, Росії та Білорусі.

У роботі Міжнародного молодіжного інноваційного форуму беруть участь фахівці ВАТ «Новолипецький металургійний комбінат», ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Дзержинського», ПАТ «Алчевський металургійний комбінат», ПАТ МК «АЗОВСТАЛЬ», ПАТ «ММК ім. Ілліча», ПАТ «НКМЗ», ПАТ «Азовзагальмаш», ДП Конструктивне бюро «Південне» , НВО «ДОНІКС», ДП «УКРГіПРОМЕЗ», ПАТ «Донецьккокс», ВАТ«ЗЗРК», ПАТ «Харцизький трубний завод», ДП «Запорізький титаномагнієвий комбінат», ПАТ «Дніпроспецсталь ім.Кузьміна», ПАТ «Запоріжкокс», ПАТ «Запоріжвогнетрив», а також Донецького державного технічного університету, Національної металургійної академії України, Запорізького національного університету, Запорізької державної інженерної академії та Запорізького національного технічного університету.

Menu