НА МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПІДПИСАНО КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР НА 2013 РІК.

На металургійному комбінаті «Запоріжсталь» укладено новий колективний договір на 2013 рік, який втілює принцип партнерства роботодавця і профспілкового комітету, є гарантією соціальної захищеності металургів.

1 березня 2013 пройшла конференція трудового колективу МК «Запоріжсталь», на якій був прийнятий колективний договір на 2013 рік, а також підведені підсумки виконання колективного договору в 2012 році. Підписання колективного договору на 2013 рік Генеральним директором Ростиславом Шурмою і головою профспілкового комітету МК «Запоріжсталь» Леонідом Анісімовим, стало підтвердженням соціального партнерства та взаємної відповідальності адміністрації та трудового колективу підприємства.

Документ передбачає взаємні зобов’язання керівництва і працівників з виконання виробничих планів, підвищення рівня промислової безпеки та дисципліни праці, а також стабільний пакет соціальних гарантій для співробітників.

«Трудовий колектив і адміністрація підприємства – одна команда, перед якою стоять одні й ті ж завдання і цілі. І тільки разом, працюя в єдиній згуртованій команді, ми зможемо забезпечити динамічний розвиток нашого заводу, досягнення лідируючих позицій нашого комбінату не тільки в нашій країні, а й на світовому ринку», – зазначив на трудовий конференції генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

У колективному договорі на 2013 рік збережено пільги та гарантії з оздоровлення працівників МК «Запоріжсталь», підтримці ветеранів, розвитку культури і спорту та виплати всіх видів материальної допомоги. Запрошені на конференцію голова ЦК Профспілки металургів і гірників України (ПМГУ) Володимир Казаченко, перший заступник голови Запорізької обласної держадміністрації Віктор Ємельяненко і секретар Запорізької міської ради Роман Таран відзначили, що в колективному договорі МК «Запоріжсталь» сповідується принцип партнерства керівництва та профспілкового комітету комбінату, що є гарантією соціальної захищеності металургів.

Menu