МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ЗАВЕРШИВ ПРОГРАМУ З МОДЕРНІЗАЦІЇ КОПРОВОГО ЦЕХУ

У копровому цеху МК «Запоріжсталь» завершено масштабний проект з модернізації та реконструкції виробництва, переоснащення його технологічного парку та основного обладнання. Інвестиції в проект склали більше 17 млн грн.

У рамках цієї програми в цеху встановлено 4 нових мобільних перевантажувача, які дозволять підвищити обсяги навантаження та переробки металобрухту, а також збільшать продуктивність копрового цеху в цілому. Придбання даного обладнання дало можливість працювати поза зоною дії електромостових кранів і відмовитися від роботи з портальними кранами, що значно підвищило продуктивність і безпеку виробництва. Час операції з навантаження металевого брухту скоротилося з 2-х годин до 40 хвилин, продуктивність по переробці брухту виросла в 2 рази. Унікальна кінематика і мобільність нових перевантажувачів дозволяє отримати не доступне раніше поєднання радіусу дії і вантажопідйомності, за рахунок чого вдалося збільшити обсяг складованого металобрухту з 30 тис. тонн до 120 тис. тонн.

З придбанням нового обладнання значно поліпшені умови праці і комфорт для працівників копрового цеху – вся техніка оснащена сучасною автоматизованою електронною системою управління, кабіни машиністів не тільки захищені від шумів і мають широкий радіус огляду, але і оснащені системою «клімат-контроль».

Menu