МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» УКЛАВ КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР НА 2014 РІК

21 березня відбулася конференція трудового колективу ВАТ «Запоріжсталь», на якій були підведені підсумки виконання Колективного договору за 2013 р. і прийнятий Колективний договір між адміністрацією та трудовим колективом на 2014 рік. З боку роботодавця документ підписав Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма, з боку співробітників – голова профспілкового комітету Леонід Анісімов.

Головний соціальний документ МК «Запоріжсталь» у повному обсязі зберігає всі соціальні гарантії та пільги співробітників в 2014 році, в ньому підтверджені всі зобов’язання сторін і основні позиції з питань трудових відносин, забезпечення зайнятості, часу праці і відпочинку, трудової дисципліни, охорони праці та навколишнього середовища, соціальних пільг і гарантій. Договір передбачає виконання 138 заходів. Пакет соціальних пільг і гарантій на одного працівника становить у грошовому вираженні 4100 грн., ветерана комбінату – 2 080 грн.

«Сьогодні непроста економічна ситуація, але навіть в цих умовах ми знаходимо можливості підвищувати соціальні гарантії працівників. Ми повинні розуміти, що заробити кошти на соціальні програми – це завдання і роботодавця, і кожного працівника комбінату, лише це створить всі умови для неухильного виконання всіх положень колективного договору», – зазначив Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Особлива увагу в Колективному договорі приділяється ветеранам: в 2014 році підприємство оплачує медичне обслуговування і страховку, надає путівки для санаторно-курортного лікування за пільговими цінами, зберігає виплати матеріальної допомоги при виході на пенсію і до свят, щоквартальні добавки до пенсії.

Нагадаємо, що в 2013 році Колективний договір МК «Запоріжсталь» був визнаний кращим в галузі серед підприємств гірничо-металургійного комплексу України. У Колективному договорі 2013 з 164 пунктів виконані всі, що підтверджує підписаний двосторонній акт між профспілкою (представник трудового колективу) і роботодавцем.

Menu