МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» В 2014 РОЦІ ПРИЙМЕ НА РОБОТУ 260 МОЛОДИХ ФАХІВЦІВ

МК «Запоріжсталь», слідуючи принципам соціальної відповідальності Метінвесту, в 2014 році прийме на роботу 260 випускників середніх та вищих навчальних закладів Запоріжжя.

На даний момент на комбінаті йде прийом і оформлення на роботу молодих фахівців вузів, коледжів, професійних ліцеїв на робочі місця в основні виробничі підрозділи комбінату.

Працевлаштовані випускники починають свою трудову діяльність на комбінаті на робітничих і інженерно-технічних спеціальностях. Діє програма адаптації молодих фахівців, яка допомагає молодим фахівцям освоїтися на комбінаті, сприяє удосконаленню професійних навичок і в подальшому забезпечує кар’єрне зростання перспективним фахівцям.

Доменна піч № 2, старший горновий Павло Поліщук та горновий (стажер) Микола Передерій

«У сучасних умовах випускникам навчальних закладів складно знайти роботу, як правило, роботодавці вимагають досвід роботи за фахом. Ми підходимо системно до вирішення проблеми відсутності досвіду роботи у молодих кадрів, ще в процесі навчання студенти проходять практику на комбінаті, отримують свою першу робочу професію, знайомляться зі специфікою виробництва, і потім усвідомлено приймають рішення працювати на нашому комбінаті», зазначив Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

В рамках програми співпраці з навчальними закладами, МК «Запоріжсталь» заснував спеціальні стипендії для 10 кращих студентів Запорізького металургійного коледжу Запорізької державної інженерної академії (500 грн.), По закінченні навчання такі випускники мають пріоритетне право при працевлаштуванні на комбінат.

Відзначимо, що щорічно близько 1500 студентів вузів, коледжів та учнів професійних ліцеїв проходять на підприємстві ознайомчу, виробничу та переддипломну практику. Тільки за 5 місяців 2014 практику на комбінаті пройшли 622 студента та учня.

Menu