МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» В 1 КВАРТАЛІ 2013 РОКУ ОТРИМАВ ЧИСТИЙ ПРИБУТОК 170 МЛН ГРН

У 1 кварталі 2013 року чистий прибуток МК “Запоріжсталь” за міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ) склала 212,4 млн грн, що краще аналогічного показника 1 кв. 2012 року, збиток даного періоду становив близько 455 млн грн.

Поліпшення фінансових результатів діяльності комбінату «Запоріжсталь» у першому кварталі 2013 року вдалося досягти за рахунок реалізації програм з підвищення ефективності виробництва, поліпшення якості продукції і зниження її собівартості.

«Одним з основних показників того, що комбінат стійко працює, є його прибутковість. За підсумками 1 кварталу чітко видно результат злагодженої роботи всього трудового колективу комбінату «Запоріжсталь», – зазначив Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Нагадаємо, вихід на беззбитковий рівень виробництва комбінату «Запоріжсталь» розпочався із серпня 2012 року. За рахунок реалізації комплексу організаційно-технічних заходів у другій половині 2012 р. (зниження видаткових коефіцієнтів, економія енергоресурсів, стабільне забезпечення сировиною, своєчасне проведення планових ремонтів) собівартість стали знижена на 700 грн. / т, або на 18%.

Menu