МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» СТВОРЮЄ УМОВИ ДЛЯ РОЗВИТКУ СПОРТУ В ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ

17 вересня 2014 року в смт. Веселе (Запорізька область) на території школи відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика з вуличними тренажерами – переможця конкурсу «Ми – це місто», організованого МК «Запоріжсталь». Громадська організація «Веселе-2007» другий рік поспіль отримала грант від комбінату в розмірі 50 тис. грн кожен на розвиток проектів, спрямованих на пропаганду здорового способу життя та популяризацію занять спортом серед мешканців селища Веселе.

Проект «Спортзал під відкритим небом» став другим за рахунком проектом, реалізованим громадською організацією «Веселе – 2007» в рамках конкурсу «Ми – це місто». Торік грант в розмірі 50 тис. грн організатори направили на будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям для міні-футболу.

Новий майданчик із сучасними тренажерами і гімнастичним комплексом, як і футбольне поле, розташований поруч з двома навчальними закладами – Веселовська ЗОШ № 2 та Веселовський професійний аграрний ліцей. Тут проводитимуться заняття з фізкультури для 500 учнів. Крім того, зайнятися спортом за допомогою нових спортивних тренажерів зможуть також жителі селища Веселе.

Конкурс «Ми – це місто» проходить в г. Запорожье другий рік поспіль в рамках програм корпоративної соціальної відповідальності Групи Метінвест. Його мета – підвищення соціальної активності населення та підтримка актуальних проектів, спрямованих на підвищення якості життя у всіх містах присутності Метінвесту. Всього в 2014 році на участь у конкурсі було подано 123 заявки. У фінал конкурсу вийшли 17 соціальних проектів жителів міста, які отримали від МК «Запоріжсталь» фінансування в сумі 1,1 млн грн. на реалізацію своїх ініціатив до кінця 2014 року. Кожен фіналіст отримав грант від комбінату до 100 тис. грн. на реалізацію свого проекту.

Menu