МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРИВІТАВ СВОЇХ ПРАЦІВНИЦЬ

МК «Запоріжсталь» напередодні 8 березня виділив святкову грошову премію співробітницям і ветеранам підприємства – жінкам (учасницям бойових дій), у загальній сумі близько 700 тис. грн.

На МК «Запоріжсталь» працює більше 3 тисяч жінок, з них 60% – жінки робочих професій, близько 10 % – жінки-керівники, 30% – професіонали, фахівці та службовці. Серед жінок комбінату 7 робітниць, удостоєних державних нагород – орденів княгині Ольги II , III ступенів , орденів Трудової Слави III ступеня. Крім того, у ветеранській організації комбінату 3000 жінок, серед них – учасниці бойових дій, Герої праці та України, лауреати державних премій, заслужені працівники галузі.

«У діяльності нашого комбінату жінки, їх потенціал, інтелект і професіоналізм відіграють ключову роль. Більше 20% наших співробітниць знаходяться на такому статусному рівні посад, з якого починається прийняття важливих рішень з розвитку комбінату, його ефективній роботі», – зазначив Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Напередодні свята в ДК металургів пройшов урочистий захід, на якому почесними грамотами Генерального директора та цінними подарунками були нагороджені 15 робітниць комбінату.

Протягом року комбінат на постійній основі надає підтримку своїм співробітницям – одиноким матерям, багатодітним, які перебувають у декретній відпустці і пр. У 2013 році на ці цілі підприємство направило близько 710 тис. грн. Підтримка ветеранів комбінату носить комплексний характер і включає в себе організацію безкоштовних заїздів до санаторію-профілакторію і пансіонат, святкових заходів, концертів, подарунків і грошових виплат до свят.

Menu