МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПІДТРИМАВ МЕДІАОСВІТНІЙ ПРОЕКТ

МК «Запоріжсталь», згідно принципам корпоративної соціальної відповідальності Групи Метінвест, виступив партнером учнівській конференції за підсумками десятого сезону медіаосвітнього проекту «Вісник Мрії – новий формат», яка пройшла 12 лютого 2014 року в ЗУВК № 19.

У рамках десятого сезону медіаосвітнього проекту «Вісник Мрії – новий формат» школярами та педагогами здійснювалася освітня, видавнича, науково-дослідна та конкурсна програма.

На учнівської конференції учасники обмінювалися досвідом, обговорювали перспективи подальшого розвитку медіаосвітнього процесу, а також були підведені підсумки проекту «Вісник Мрії – новий формат». За підсумками конкурсу компетентне журі визначило топ-10 шкільних медіа-ресурсів і топ-50 кореспондентів редакцій, кращих медіа-педагогів навчального закладу. Переможці конкурсу були відзначені грамотами та цінними призами від комбінату «Запоріжсталь».

«Завдяки підтримці комбінату, ми змогли провести на високому рівні шкільну конференцію, підвести підсумки конкурсу, нагородити учасників, це стане стимулом для подальшого розвитку медіаосвітнього проекту. Проект, реалізований школою, унікальний і може служити прикладом для інших шкіл Запоріжжя, а ми в свою чергу готові поділитися досвідом», – зазначила директор ЗУВК № 19 Анна Тандура.

Слід зазначити, що на базі зувком № 19 працюють 20 редакційних колективів електронних і друкованих видань, багато з яких мають екологічну спрямованість, 120 кореспондентів – учнів 5-11 класів, 30 медіа-педагогів, діє портал шкільної преси.

Menu