МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ВІДЗНАЧИВ ПРАЦІВНИКІВ ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ КОМБІНАТУ

МК «Запоріжсталь» до 81-ій річниці від дня народження комбінату привітав своїх працівників – 82 працівника комбінату нагороджені почесними грамотами МК «Запоріжсталі» і Метінвесту, а також почесними грамотами державних органів влади та цінними подарунками. Загальна сума коштів, спрямованих на премії та цінні подарунки, склала 300 тис. грн.

 

 

До кожної почесній грамоті працівникам комбінат виплатив премію в розмірі від 500 до 1 тис. грн, а володарі почесної грамоти Метінвесту отримали сертифікати на поліпшення матеріальної бази і побуту свого підрозділу на суму 20 тис . грн.

 

 

Крім того, цінними подарунками (планшетами) нагороджені 43 співробітника МК «Запоріжсталь» і 17 працівників підрядних організацій, що брали участь у будівництві двох важливих об’єктів модернізації комбінату – лінії соляно-кислотного травлення НТА -4 в цеху холодної прокатки № 1 та відновному ремонті доменної печі № 4 з сучасною системою аспірації.

 

 

Напередодні свята в ДК Металургів відбувся урочистий захід за участю творчих колективів, в якому взяло участь більше 400 запоріжсталівців. На заході багатотисячний колектив найбільшого підприємства області привітав Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма: «На «Запоріжсталі» працюють кращі люди – справжні професіонали! На комбінаті є безцінний, золотий фонд – це наші ветерани, які змогли передати нам, молодому поколінню запоріжсталівців, головні якості – сталеву волю до перемоги і щиру любов до рідного підприємства, до нелегкої, але почесної праці. За це вам, дорогі наші ветерани, низький уклін!».

 

 

Традиційно ветеранам комбінату до свята виплатили премію, загальна сума коштів направлених на ці цілі – 240 тис. грн. Також з нагоди своєї річниці, комбінат організував сімейно-спортивне свято «Тато, мама, я – запоріжсталівців сім’я!», яке пройшло 15 листопада в спортивному манежі.

 

Menu