МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» КОМП’ЮТЕРИЗУЄ ЗАПОРІЗЬКІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ

МК «Запоріжсталь» облаштував 4 комп’ютерних класи в міських професійних училищах на початку навчального року. На ці цілі комбінат направив понад 640 тис. грн.

Нові комп’ютерні класи з’явилися в чотирьох навчальних закладах міста: Запорізькому вищому індустріально-політехнічному училищі, Запорізькому професійному металургійному ліцеї, Запорізькому професійному ліцеї залізничного транспорту, Запорізькому професійному промисловому ліцеї. Для цих цілей комбінат закупив 49 сучасних комп’ютерів з ліцензійним програмним забезпеченням, 4 багатофункціональних пристрої, оснастив сучасними меблями та кондиціонерами класи у навчальних закладах.

Учні Запорізького вищого індустріально-політехнічного училища в новому кабінеті інформатики

Комбінат в рамках співробітництва почав надавати допомогу по комп’ютеризації навчальних закладів у вересні минулого року, коли було обладнано три комп’ютерні класи в трьох запорізьких загальноосвітніх школах – № 21, 40, 67 (на ці цілі було виділено близько 200 тис. грн).

Нагадаємо, що Програма співпраці з освітніми установами міста діє з листопада 2012 року і передбачає проведення профорієнтаційної роботи зі школярами та студентами. Так, в 2013 році в профорієнтаційних заходах взяли участь понад 260 осіб (день відкритих дверей в ЗДІА, екскурсії по комбінату). Комбінат на постійній основі надає допомогу навчальним закладам Запоріжжя. Сума інвестицій в 2013-2014 навчальному році склала близько 1 млн грн (придбання проекторів, мобільних екранів, МФУ, оснащення комп’ютерних класів, надання матеріальної допомоги підшефним освітнім установам). Також напередодні нового навчального року 17-ти освітнім установам міста МК «Запоріжсталь» подарував 34 семіповерхові шкільні дошки для організації якісного навчального процесу.

Menu