МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ІНВЕСТУЄ 29 МЛН ГРН. В ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА ПРОМИСЛОВОЇ БЕЗПЕКИ

МК «Запоріжсталь» за підсумками 2014 інвестує 29 млн грн. у підвищення рівня промислової безпеки робочих місць і забезпечення працівників поліпшеними засобами індивідуального захисту, відповідно до діючої єдиною системою стандартів охорони праці та промислової безпеки Групи Метінвест і Політикою в сфері охорони праці, здоров’я і навколишнього середовища ВАТ «Запоріжсталь».

Плановані інвестиції будуть спрямовані на зниження рівня впливу шкідливих факторів на робочих місцях, а саме: 23,5 млн грн – на забезпечення сучасними засобами індивідуального захисту, 2,4 млн грн. – на створення оптимального температурного і питного режимів (придбання промислових та побутових кондиціонерів повітря, апаратів газ.води); 3,1 млн грн. – на вдосконалення контролю повітряного середовища і забезпечення газової безпеки (придбання газоаналізаторів, газозахисної апаратури, автомобіля для газоспасательной станції).

Діяльність МК «Запоріжсталь» в галузі охорони праці та промислової безпеки сертифікована відповідно до вимог міжнародного стандарту OHSAS 18001: 2007. Всі роботи з профілактики виробничого травматизму ведуться відповідно до прийнятої Політики в сфері охорони праці, здоров’я і навколишнього середовища.

Menu