МК «ЗАПОРОЖСТАЛЬ» ИНВЕСТИРОВАЛ ПОРЯДКА 1 МЛН. ГРН. В ОСНАЩЕНИЕ СОВРЕМЕННОГО КАБИНЕТА МАММОГРАФИИ

29 жовтня 2013 року в рамках діючої для співробітниць металургійного комбінату «Запоріжсталь» програми «Здоров’я жінки», відбулося відкриття кабінету мамографії, обладнаного новим сучасним цифровим мамографом. Загальний розмір інвестицій в проект склав близько 1 млн. грн.

Програма «Здоров’я жінки» розроблена і впроваджена для співробітниць МК «Запоріжсталь» згідно корпоративної системи охорони здоров’я на підприємствах Групи Метінвест, спрямованої на попередження захворювань, пов’язаних з виробничими чинниками і збереження здоров’я співробітників. Дана програма, передбачає проведення щорічних маммологічних досліджень молочної залози, крім передбачених регулярних медичних профоглядів.

«На комбінаті працює понад 4500 співробітниць, і всі вони не тільки цінні працівники, а в першу чергу – крихкі і ніжні жінки. Про це треба постійно пам’ятати і робити все можливе для турботи про їх здоров’я та забезпечення якісних медичних послуг», – зазначив Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Важливість цього діагностичного обладнання під час урочистого відкриття кабінету зазначила керівник проектів і програм Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» Вікторія Миколаюк.

«Мамографічний кабінет життєво необхідний, – зазначила Вікторія Миколаюк. – Мамографія головний вид діагностики для жінок і дуже важливо забезпечувати доступ великої кількості жінок до цього методу діагностики».

Скористатися послугами кабінету мамографії можуть не тільки робітниці МК «Запоріжсталь» , а й ПАТ «Запоріжкокс», ПАТ «Запоріжвогнетрив». Відзначимо, що новий і сучасний цифровий мамограф – українського виробника (фірма «Радмір», місто Харків) – володіє високими технічними та якісними характеристиками.

Нагадаємо, працівникам МК «Запоріжсталь» згідно умов колективного договору надаються медичні послуги в лікувальних установах м. Запоріжжя за рахунок коштів підприємства, за 9 місяців 2013 року на ці цілі спрямовано близько 9,5 млн. грн.

Menu