МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ВШАНОВУЄ СПІВРОБІТНИКІВ І ВЕТЕРАНІВ КОМБІНАТУ НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ МЕТАЛУРГА

Напередодні професійного свята Дня металурга МК «Запоріжсталь» преміював кращих працівників та надав матеріальну допомогу ветеранам комбінату в розмірі близько 650 тис. грн.

Всього до Дня металурга представлені до державних нагород і нагород Групи Метінвест 816 працівників комбінату. Загальна сума грошових премій до нагород, склала 414 тис. грн. Матеріальна допомога, виділена ветеранам МК «Запоріжсталь» до свята, склала 234 тис. грн. Відзначимо, що МК «Запоріжсталь», як і інші підприємства Групи Метінвест, в рамках корпоративної соціальної відповідальності на постійній основі надає фінансову підтримку непрацюючим пенсіонерам, у 2012 році комбінатом на ці цілі було виділено 975 тис. грн.

«Масштабність і значимість професії металурга характеризує той факт, що металургія – це основна галузь української економіки, в якій зайняті сотні тисяч працівників. По суті, всі наші виробничі досягнення, впровадження нових технологій, модернізація – справа рук людей, якими ми пишаємося і цінуємо», – зазначив Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Співробітників і ветеранів комбінату «Запоріжсталь» будуть урочисто вшановувати 19 липня 2013 в ДК металургів. Для тих, хто у святковий день буде стояти на трудовій вахті, організовані поздоровлення на робочих зборах кожного виробничого підрозділу.

Menu