МЕТІНВЕСТ ПОСТАЧАЄ КИСЕНЬ ДО 14 ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ

Група Метінвест розширює географію допомоги у боротьбі з пандемією COVID-19. Зараз металургійні підприємства компанії постачають кисень до 14 областей України.

– У жовтні, під час дефіциту кисню на ринку та зростання захворюваності на коронавірус, Група Метінвест почала отримувати звернення від лікарів та виконавчої влади – всі просили допомогти з киснем. Тому ми зібрали оперативний штаб, спільно з Міністерством охорони здоров’я створили план дій та відреагували на всі запити. Тож за цей місяць підприємства передали до лікарень 1 740 тонн кисню, – розповідає директор департаменту регіонального розвитку Групи Метінвест Олександр ВИШНЯКОВ.

У листопаді металурги Запоріжсталі, комбінату ім. Ілліча, Азовсталі та ДКХЗ щодоби відвантажують до лікарень до 100 тонн кисню. Одна тонна закриває потреби приблизно ста пацієнтів.

Географія допомоги розширюється з кожним тижнем. Зараз – це 14 областей України. Днями кисень Метінвесту почали отримувати лікарні Закарпатської та Івано-Франківської областей. Тож ще більше українців матимуть шанс на успішне лікування від COVID-19.

Здоров’я – цінність для всіх. Незалежно від віку, професії чи місця проживання. Метінвест це розуміє, тому підтримує українську медицину.

Загалом Метінвест безкоштовно забезпечує лікарні країни кожною четвертою тонною кисню. З початку жовтня вони отримали вже 3 161 тонн.

Menu