Метінвест організував в Запоріжжі масштабне свято до Дня металурга і гірника

Група Метінвест організувала ряд урочистих культурно-розважальних заходів до професійного свята – Дня металурга і гірника. Традиційно Компанія вшановувала кращих в професії співробітників запорізьких підприємств Метінвесту, працювала імерсивна виставка Art of steel і відбувся грандіозний концерт за участю зірок української естради.

Головним майданчиком свята став стадіон «Славутич Арена», де для 25 000 гостей виступили Tayanna, Софія Ротару і група Mozgi. Концерт транслювали на екрані на другій локації святкування – каскаді фонтанів «Веселка», а також в прямому ефірі на регіональному телеканалі TV5. Крім того, на каскаді фонтанів «Веселка» з 16 по 18 липня працювало імерсивне проекційне шоу Art of steel, яке відвідали 3 000 запорожців і гостей міста. Фотозвіт зі святкування Дня металурга і гірника-2021 Запоріжжя доступний в соцмережах.

Напередодні професійного свята понад 160 працівників запорізьких підприємств Метінвесту відзначили нагородами місцевої влади, Компанії та підприємств «Запоріжсталь», «Запоріжкокс», «Запоріжвогнетрив» і ЗЛМЗ. На преміювання співробітників підприємства направили понад 1 200 000 гривень. Вищою нагородою компанії, «Золотою зіркою Метінвесту», і премією нагородили чотирьох співробітників запорізьких підприємств Метінвест.

До професійного свята всі співробітники підприємств отримали премію в цілому на 9 000 000 гривень. Для непрацюючих ветеранів підприємств до свята були організовані урочисті вечори зустрічей в ДК металургів і річкові прогулянки.

Близько 300 співробітників запорізьких підприємств з 25-річним стажем роботи нагородили званням «Ветеран праці» та премією в загальному обсязі 300 000 гривен.

У 2021 році Група Метінвест відзначає 15-річчя з дня заснування. Метінвест – міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. В її структуру входять видобувні і металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також мережа продажів у всіх ключових регіонах світу. Компанія контролює весь виробничий ланцюжок – від видобутку руди і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції.

Menu