Інформація для ЗМІ

За інформацією Запорізької обласної державної адміністрації та головного управління ДСНС України в Запорізькій області, 3 лютого 2021 року в реанімаційному відділенні Запорізької обласної інфекційної клінічної лікарні сталася пожежа. В результаті загоряння загинули чотири людини — три пацієнти і медичний працівник.

Трудовий колектив «Запоріжсталі» висловлює глибокі співчуття сім’ям загиблих і постраждалим від пожежі. На згадку про загиблих 5 лютого 2021 року на всіх адміністративних будівлях комбінату будуть приспущені Державні прапори України.

Розуміючи життєво важливу необхідність функціонування Запорізької обласної інфекційної клінічної лікарні для жителів області, комбінат «Запоріжсталь» Групи Метінвест готовий надати фінансову допомогу в проведенні ремонту та усуненні наслідків пожежі на першому поверсі будівлі, а також докладе всіх зусиль для завершення здачі в експлуатацію в максимально стислі терміни нової кисневої станції для порятунку життя пацієнтів.

Комбінат «Запоріжсталь» Групи Метінвест продовжить надавати допомогу медичним закладам для боротьби з пандемією COVID-19.

Menu