ГЕНЕРАЛЬНИЙ ДИРЕКТОР МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» РОСТИСЛАВ ШУРМА ПРОВІВ МАЙСТЕР-КЛАС В РАМКАХ СЬОМОГО СЕЗОНУ FORMULAS

2 квітня 2013 Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма провів майстер-клас для 150 студентів Запорізького національного університету в рамках всеукраїнського освітнього проекту Компанії СКМ FormulaS.

Проект FormulaS стартував у квітні 2010 року в рамках соціальних програм компанії СКМ «Сучасна освіта», який передбачає проведення майстер-класів топ-менеджерами групи СКМ для студентів українських ВНЗ. Майстер-клас Ростислава Шурми «Як бути генеральним директором в 29 років» у Запоріжжі відкрив весняний сезон лекцій FormulaS. Протягом двох годин студенти змогли задати свої питання та отримати змістовні відповіді з вуст першого керівника найбільшого металургійного підприємства Запорізького регіону МК «Запоріжсталь» Ростислава Шурми.

У ході спілкування Ростислав Шурма розповів студентам про роботу металургійного підприємства і про пріоритетні напрямки діяльності комбінату в найближчі роки. Студенти дізналися, що на даному етапі на комбінаті реалізується широкомасштабна інвестиційна програма з модернізації виробничих фондів, яка спрямована на підвищення ефективності виробництва і поліпшення екології в Запорізькому регіоні.

«Для того, щоб керувати в сучасних умовах металургійним підприємством такого масштабу, важливі п’ять складових формули успіху, а саме: сильна команда, відсутність страху відповідальності за прийняття рішень, постійний рух вперед, вміння досягати результату, професіоналізм і всебічний розвиток», – такі складові успіху назвав студентам Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Menu