ГЕНЕРАЛЬНИЙ ДИРЕКТОР МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» РОСТИСЛАВ ШУРМА ПРИВІТАВ ЛЕГКОАТЛЕТКУ АННУ МЕЛЬНИЧЕНКО З ПЕРЕМОГОЮ НА ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ

Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма від імені трудового колективу комбінату привітав Чемпіонку світу – легкоатлетку Анну Мельниченко, яка 13 серпня 2013 перемогла на світовій першості в Москві і принесла Україні першу золоту медаль, встановивши за підсумками семи видів спорту особистий рекорд.

«Це велике досягнення – з часів незалежної України в Запоріжжі не було чемпіонок світу з легкої атлетики. Особливо приємно, що цю нагороду завоювала наша спортсменка – представниця спортивного клубу «Металург». Трудовий колектив комбінату «Запоріжсталь» від усієї душі вітає нашу чемпіонку, бажає їй нових перемог і золотих медалей», – зазначив генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Генеральним директором МК «Запоріжсталь» прийнято рішення про призначення Ганні Мельниченко іменної щомісячної стипендії та виплати грошової премії.

Нагадаємо, що в січні 2013 року МК «Запоріжсталь» виділив 450 тис.грн. на виплату щомісячних іменних стипендій 9 провідним і перспективним спортсменам Запорізького регіону.

Menu