ФІНАНСОВИЙ ДИРЕКТОР МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» РУСЛАН БОЖКО УВІЙШОВ ДО ТОП-10 КРАЩИХ ФІНДИРЕКТОРІВ УКРАЇНИ

За підсумками авторитетного рейтингу «10 кращих фінансових директорів України» , який щорічно проводить журнал «ФІНАНСИСТ», фінансовий директор МК «Запоріжсталь» Руслан Божко увійшов до першої десятки кращих фінансових директорів України.

У процесі оцінки діяльності фінансових директорів найбільших компаній України експерти відібрали 100 кандидатів, проаналізували фінансові показники підприємств та проекти, впровадженням яких керував фінансист компанії в структурі фінансової вертикалі. Враховувалася стратегічна спрямованість проектів, оскільки саме вони показують можливість фінансиста виконувати інтегративні функції для бізнесу. За підсумками рейтингування, фінансовий директор МК «Запоріжсталь» Руслан Божко увійшов ТОП-10.

Основними фінансовими проектами МК «Запоріжсталь» , реалізовані безпосередньо Русланом Божко, вважаються розробка та впровадження комплексної системи обліку підприємства (облік в цехах, бухгалтерський облік, бюджетування і звітність) та відновлення іміджу МК «Запоріжсталь» як доброякісного позичальника.

«В першу чергу мене надихають масштаби моєї роботи. Мене надихає команда. Все, що ми робимо разом, створює колосальну енергетику успішних і сильних людей, яка працює на результат», – зазначив Руслан Божко, відповідаючи на запитання експертів журналу «ФІНАНСИСТ». Нагадаємо, що в березні 2013 Руслан Божко увійшов до списку 50 найбільш ефективних фінансових директорів України за рейтингом, складеним всеукраїнським фінансово-економічним тижневиком «Інвестгазета» із залученням в якості експертів таких всесвітньо відомих компаній як Talent Advisors, KPMG, Concorde Capital, Ernst & Young, Horizon Capital, PricewaterhouseCoopers.

Menu