5500 дітей почнуть новий навчальний рік зі шкільними наборами від Метінвесту

В рамках щорічної корпоративної програми «Перший раз в перший клас!» Запорізькі підприємства Метінвесту – «Запоріжсталь», Запоріжвогнетрив», «Запоріжкокс» і Запорізький ливарно-механічний завод – вручили 5500 школярам – дітям співробітників – комплекти канцелярських при-ладь. На ці цілі компанія направила понад 3,1 млн гривень.

В останні дні літа яскраві свята, з анімаційною програмою і частуваннями, організували для дітей співробітників «Запоріжкокс», «Запоріжвогнетрив» і Запорізький ливарно-механічний завод. За традицією дітям вручили подарунки – шкільні набори.

30 серпня свято для дітей організував комбінат «Запоріжсталь». Першокласники традиційно отримали свої перші шкільні ранці з комплектом шкільного приладдя. Всі діти 7-13 років отримали великі канцелярські набори, а діти 13-16 років почнуть новий навчальний рік з молодіжними рюкзаками, також укомплектованими шкільним приладдям.

«Корпоративна програма стала доброю традицією. За шість років дії проекту комбінат допоміг со-брати в школу близько 10 тисяч дітей наших співробітників », – зазначив Генеральний директор« Запо-рожсталі »Ростислав Шурма.

З 1 вересня за парти в Запоріжжі сядуть понад 65 тисяч школярів, і кожна дванадцята дитина почне навчальний рік з подарунками від компанії Метінвест.

Корпоративна програма «Перший раз в перший клас!» Компанії Метінвест охоплює всіх дітей шкільного віку, батьки яких працюють на підприємствах Групи. У 2018 році шкільні при-надлежности від Метінвесту отримають більше 30 тисяч школярів.

Menu