400 студентів та учнів профільних навчальних закладів пройдуть практику на «Запоріжсталі»

«Запоріжсталь» надасть можливість студентам і учням запорізьких вищих і середніх профільних установ освоїти майбутню професію в умовах реального виробництва. 2020 року 400 студентів пройдуть практику на комбінаті в супроводі наставників — досвідчених співробітників підприємства.

Понад 250 практикантів відповідно до програми проходять оплачувану практику, багато хто з них повертаються на підприємство для працевлаштування на перше робоче місце. 2020 року «Запоріжсталь» прийме на роботу близько 100 молодих фахівців. Цьогоріч на «Запоріжсталі» також буде працевлаштовано близько 200 працівників віком до 30 років.

На підприємстві діє спеціальна програма стажування та адаптації молодих фахівців в умовах виробництва, система закріплення досвідчених наставників.

У рамках програми Метінвесту щодо залучення, найму та утримання молоді на підприємствах Компанії на «Запоріжсталі» діють мотиваційні проекти як для молодих співробітників, так і для студентів і учнів профільних спеціальностей. 2020 року близько 400 кращих студентів Запоріжжя будуть відзначені стипендіями Метінвесту. Сумарно стипендіальний фонд становитиме до 6 млн гривень на рік.

У Запоріжжі фахівців за затребуваними на підприємстві спеціальностями готують Запорізький національний університет, Національний університет «Запорізька політехніка», Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти, Запорізький металургійний коледж Запорізького національного університету, Запорізьке машинобудівне вище професійне училище, Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту, інші.

Menu