КОНТАКТИ

Кол-центр – 061 218 30 09

E-mail – office@zaporizhstal.com

Інвесторам – 061 218 39 39

Клієнтам детальніше дивитись тут

 

 

Прес-центр –
061 286 66 39
061 218 12 56

E-mail – pressa@zaporizhstal.com

Menu